Dve godine proizvodnje "Punta"

Kompanija "Fijat automobili Srbija" će povodom obeležavanja dve godine od početka proizvodnje "Fijat Punto Klasika" u Kragujevcu organizovati 16. aprila za vlasnike "Punta" besplatan pregled stanja automobila. Akcija "Open Day" biće organizovana u prodajno-servisnim centrima kompanije "Fijat Automobili Srbija". Posetioce ovlašćenih centara u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Čačku, Kragujevcu, Subotici, Pančevu, Zrenjaninu i Obrenovcu očekuje i slavljenička torta. Tom prilikom svi posetioci moći će da provozaju automobile iz uvoznog programa i imaće mogućnost da kupe automobile po posebnim sajmaskim popustima koji će trajasti do kraja aprila. U subotu će u periodu od 9 do 18 časova u ovlašćenim centrima biti organizovane test vožnje automobila iz raznovrsnog uvoznog programa te kompanije.

Dve godine proizvodnje "Punta"Kompanija "Fijat automobili Srbija" će povodom obeležavanja dve godine od početka proizvodnje "Fijat Punto Klasika" u Kragujevcu  organizovati 16. aprila za vlasnike "Punta" besplatan pregled stanja automobila.

Akcija "Open Day" biće organizovana u prodajno-servisnim centrima kompanije "Fijat Automobili Srbija".

Posetioce ovlašćenih centara u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Čačku, Kragujevcu, Subotici, Pančevu, Zrenjaninu i Obrenovcu očekuje i slavljenička torta.

Tom prilikom svi posetioci moći će da provozaju automobile iz uvoznog programa i imaće mogućnost da kupe automobile po posebnim sajmaskim popustima koji će trajasti do kraja aprila.

U subotu će u periodu od 9 do 18 časova u ovlašćenim centrima biti organizovane test vožnje automobila iz raznovrsnog uvoznog programa te kompanije.

Kompanija "Fijat Automobili Srbija" je tokom svog prvog učešća na 49. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu prodala hiljadu vozila, od čega 60 odsto "Punto Klasika".

O njegovoj popularnosti govori i činjenica da je nakon samo godinu i po dana od aprila 2009. godine kad je počeo da se proizvodi u Srbiji, sa proizvodne linije u Kragujevcu sišao 30 hiljaditi jubilarni "Punto", navedeno je u saopštenju te kompanije.

Punto ima problem sa ABS instalacijama

Italijanski proizvođač automobila Fiat povukao je više od 130.000 vozila Punto jer imaju problem sa kablovima na sistemu za kočenje ABS zbog čega može doći do kratkog spoja, prenosi agencija Frans pres reči portparola Fiat grupe.

"Kampanja povlačenja obuhvata više od 130.000 vozila, i to modela Grande Punto, Punto Evo, Grande Punto Van i Punto Evo Van", i prva pisma o tome su poslata vlasnicima "početkom februara", rekao je portparol.

"Nemaju sva vozila problem", ali "neka ga mogu imati", jer je problem na instalaciji kablova za ABS otkriven na automobilu iste serije, objasnio je portparol.

Kabl je "oštećen" tokom sklapanja i "može izazvati kratak spoj", rekao je on.

Više od polovine vozila te serije prodato je u Italiji a ostali automobili u Evropi, naveo je portparol.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik